Свържете се с нас !

пн-нед: 8ч. до 18ч.

За нас

Кои сме ние

„Помощ за вас” ООД е дружество, в което екип от висококвалифицирани специалисти помага за всякакъв вид професионално почасово, денонощно и месечно обслужване на болни, на хора с увреждания, възрастни хора и на хора, нуждаещи се от разнородна домашна и социална помощ. Нашата специализирана общност включва болногледачки и болногледачи с дългогодишен опит у нас и в чужбина, рехабилитатори, асистенти за придружаване при посещение на личен лекар, медицински специалисти, до аптека, пазаруване и/или придружаване до необходимата институция.

Освен това предлагаме помощ при заплащане на битови сметки, почистване на дома, пазаруване, готвене според вкуса и нуждите на пациента или обгрижвания клиент.Услугите ни включват също така разходки на нашите пoдопечни, четене на книги, преса, сериозни и/или занимателни разговори.

Според нуждите на нашите клиенти помощта ни може да бъде еднократна или трайна, затова предлагаме следните програми от услуги:

Какво казват нашите клиенти

Oтизви

Много сърдечност, съчетана с професионализъм – така най-кратко бих могла да характеризирам аистентските услуги, които член от семейството ми получи от госпожата, изпратена от фирма „Помощ за вас”  в труден за мен и близките ми период. Доверих се на сътрудничката, защото всекидневно се убеждавах в нейната всеодайност и изключително съвестно отношение към болния ми роднина.

Росица Нанкова

Вече се чувствам здрава, макар че съм в напреднала възраст. Доброто ми самочувствие се дължи не само на лекарската намеса, но и на грижите, които след изписването от болницата, сътрудничка на „Помощ за вас” полагаше за мен. Тази грижа ми помогна да се възстановя физически, да укрепна психически и децата ми да бъдат улеснени в трудните им задължения по моето оздравяване.

Наддка Митова

Свържете се с нас